Nyomtatás

Termelők és kézművesek jelentkezését várja a NAKVI

Írta: Csépe László - .

Termelők és kézművesek jelentkezését várja a NAKVI a Belvárosi Piacon és a Szabadság téren egyaránt működő Vidék Mustra – Termelői piac a főváros szívében elnevezésű rendezvényen való részvételre.

Termelők és kézművesek jelentkezését várja a NAKVIAz V. kerület és a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) közös szervezésében 2014. június 27. és 2014. augusztus 29. között, péntekenként reggel 8 órától 16 óráig, a Szabadság téren folytatódik a Vidék Mustra – Termelői piac a főváros szívében elnevezésű rendezvény. Emellett a Hold utcai vásárcsarnokban működő Belvárosi Piacon hétfőtől szombatig várják a Vidék Mustra termelői az idelátogatókat, ezért a NAKVI várja a csatlakozni kívánó termelők és kézművesek jelentkezését, akik részt vennének akár az összes, akár csak néhány Vidék Mustra rendezvényen.

 A részvétel technikai feltételei az alábbiak:

 

  • A rendezvényen való részvétel azon kiállítók részére ingyenes, akik a Hold utcai Vásárcsarnok Galériáján 2013. június 7. - augusztus 31-ig (összesen 13 alkalom) terjedő időszakban is értékesítettek a Vidék Mustra rendezvényen.
  • A díjmentes részvételi lehetőség a Szabadság téren annyi alkalommal biztosítható, ahány alkalommal a fent megjelölt időszakban is árusították termékeiket a Hold utcai Vásárcsarnok Galériáján. 
  • Azon kiállítók részére, akik a Hold utcai Vásárcsarnok Galériáján nem értékesítették termékeiket, a rendezvényen való részvétel helybérleti díjhoz kötött, amely mértéke az alábbiak szerint változik:

 

SZABADSÁG TÉR:

·         10.000,- Ft + ÁFA / fél pavilon / alkalom

·         15.000,- Ft + ÁFA /egész pavilon / alkalom

 

HOLD UTCAI VÁSÁRCSARNOK:

·         2.000,- Ft + ÁFA / alkalom

·         2.500,- Ft + ÁFA / alkalom (fronton)

A részvétel jelentkezéshez kötött – a Szabadság téren összesen 30 pavilon elhelyezésére van lehetőség. A Szabadság téri Vidék Mustrára való jelentkezéshez az ide kattintva, a Hold utcaira pedig az ide kattintva elérhető űrlapot kell kitölteni.

 

A Szabadság téri értékesítéssel kapcsolatban felmerülő kérdések esetén bővebb információt kaphat az alábbi elérhetőségeken:

 

Baán Friderika
1223 Budapest Park utca 2.
Mobil: 06 30 573 20 46
Tel.: 06 1 362 81 25

 

A Hold utcai vásárcsarnokban működő Belvárosi Piacon való árusításhoz további tájékoztatás kérhető az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Belvárosi Piac Piacfelügyelet:
1054 Budapest, Hold utca 13.
Tel.: 061 473 15 26 és 061 373 11 10

 

Forrás: NAKVI