Nyomtatás

Hagyomány - Helyi termék – Hálózat konferencia Mezőtúron

Írta: Csépe László - .

November 6-án Mezőtúron Hagyomány - Helyi termék – Hálózat címmel tartanak konferenciát, ahol plenáris előadásokon, pódiumbeszélgetéseken és tereplátogatáson járják körbe a rendezvény témáit.

 

Hagyomány - Helyi termék – Hálózat konferencia MezőtúronA Gál Ferenc Főiskola ad otthont a Hagyomány - Helyi termék – Hálózat című konferenciának november 6-án. A programot a LEADER-térségek közötti együttműködéssel induló helyi termékekre, helyi szolgáltatásokra alapozott jó gyakorlatok feltérképezése és hálózatba szervezése Jász-Nagykun-Szolnok megyében című projekt részeként rendezik meg. Az esemény védnökei: Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Kállai Mária, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja. Helyszín: 5400 Mezőtúr, Petőfi tér 1. (Gál Ferenc Főiskola - Városi Oktatási Centrum).

 

Délelőtt plenáris előadásokat, délután pedig pódiumbeszélgetéseket tartanak. A konferenciát tereplátogatás és szakértőknek tartott találkozó kíséri. A konferencián és kísérő rendezvényén való részvétel ingyenes. A kiállítóknak a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Utóbbiak november 3-án 16 óráig regisztrálhatnak, míg a szakmai programra november 5-én 10 óráig lehet jelentkezni a cikkhez mellékelt regisztrációs lapokkal.

 

További információk a csatolt meghívóban találhatóak. Érdeklődni Barancsi Ágnesnél, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Jász-Nagykun-Szolnok megyei referensénél lehet (tel.: 30/359-7435, 30-696-5031; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; web: http://www.gff-mezotur.hu/projekt-rendezvenyek).

 

Meghívó 433.22 KB pdf
Regisztrációs lap konferenciára 2.29 MB msword
Regisztrációs lap kiállításra 2.29 MB msword

forrás: www.umvp.eu