Nyomtatás

Konferencia a tájgondozásról, tájfejlesztésről és ökoturizmusról

Írta: Csépe László - .

Konferencia a tájgondozásról, tájfejlesztésről és ökoturizmusról. A tájgondozás, tájfejlesztés és ökoturizmus jegyében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), a Zagyvaság Helyi Vidékfejlesztési Egyesület (LEADER HACS), a Zöldutak Módszertani Egyesület (ZÖME), valamint a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) 2015. június 24-én szakmai műhely konferenciát rendez Hatvanban.

Az eseményen bemutatják azokat a jó gyakorlatokat, megvalósult projekteteket, kutatásokat, melyekben a tájhoz kötődő tevékenységek társadalmi vetülete is megjelenik, ahol a táji lépték egy lehetőséget jelent a helyi közösség megerősödéséhez, valós együttműködések elindításához.
A közösségi kezdeményezésű fejlesztések, a térségi fejlesztési elképzelések, valamint a fiatal kutatók, tájérték feltáró kezdeményezések bemutatása mellett a Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti Karának tájgondnoki képzését is megismerheti az érdeklődő közönség.

A rendezvénynek a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum ad otthont.
(Grassalkovich Kastély, 3000 Hatvan, Kossuth Lajos tér 24.)


A konferencián való részvétel térítésmentes, de előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött.
Jelentkezését az alábbi linken elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével teheti meg legkésőbb 2015. június 15. (hétfő) 12 óráig.


A helyszín korlátozott befogadóképességére tekintettel a szervezők a jelentkezés sorrendjében tudják a regisztrációkat visszaigazolni.

Részletes program