Nyomtatás

Megváltozott az MVH elektronikus ügyintézés felülete!

Írta: Csépe László - .

A 2014 éves Egységes kérelem beadásával egy időben az MVH elektronikus ügyintézés felületet megváltozott.

Segítséget az alábbi dokumentumban kaphatnak: https://app.box.com/s/59142zgomjjz0337m5fw

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja a figyelmet, hogy az egységes kérelem benyújtásához kapcsolódóan is kötelezően előírt feltétel az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerbe bejelentett adatok ellenőrzése.

A kérelmek benyújtására szolgáló elektronikus felületen valamennyi olyan ügyfél esetén megjelenik az adatai ellenőrzésére létrehozott felület, aki 2014. január 1-jét megelőzően került nyilvántartásba vételre és a 2014. évben nem nyújtott be ügyfél-nyilvántartási adatait módosító kérelmet vagy nem nyilatkozott az adatai helytállóságáról.

Az adatok ellenőrzését az érintettek a „Nyilatkozat ügyfél-nyilvántartási adatok helyességéről” felületen végezhetik el. A nyilatkozatot abban az esetben kell benyújtani, amennyiben az ellenőrzésre szolgáló felületen az adatok a valóságnak megfelelnek, azokon módosítani nem szükséges. A nyilatkozat helyett az - az Ügyfél-nyilvántartás menüpontban található - ügyfél-nyilvántartási adatok módosítása iránti kérelmet kell benyújtani, amennyiben az ellenőrzés során megállapításra kerül, hogy az adatai nem felelnek meg a valóságnak.

A fenti nyilatkozat, valamint az ügyfél-nyilvántartási adatok módosítása iránti kérelem képviselő útján (meghatalmazott, elsődleges képviselő vagy technikai közreműködő által) csak abban az esetben nyújtható be, ha a képviselő rendelkezik az ügyfél-nyilvántartási ügyek intézésére kiterjedő jogosultsággal.

További tájékoztatás az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

(MVH)