Nyomtatás

Elkészült az új öltöző Boldogon

Írta: Csépe László - .

Átadták a boldogi sportpályán emelt új öltözőt. Szabó Zsolt államtitkár az ünnepségen azt mondta: a boldogiak ezzel a beruházással a jövő generációit segítik.

 


Elkészült a 25 millió forintos pályázati pénzből épült öltöző Boldogon. A sportpályán emelt létesítmény átadóünnepségén a település polgármestere, Püspökiné Nagy Erzsébet úgy fogalmazott: a sport segít benne, hogy a fiatalok megtanulják a felnőtt élethez elengedhetetlen leckéket. – A sportban a társaikkal együtt küzdenek egy célért, megtanulnak alkalmazkodni a változó feltételekhez és a csapattagjaikhoz. Mindezek a tulajdonságok egy életen keresztül kísérik el azt, aki ezt fiatalon megszokta. Örülök annak, hogy Boldogon a sport területén is a fejlődés jelei láthatóak – fejtette ki a polgármester.

 

 

 

Szabó Zsolt államtitkár az ünnepségen azt mondta: minden tisztelete a boldogiaké, akik közös erővel képesek voltak a felnövekvő generációk számára is maradandót alkotni. – Mindig is csodálattal néztem, hogy a boldogiak tovább viszik a hagyományaikat minden téren, így a sportban is. Itt összefogtak azért, hogy az öltöző megépülhessen, hogy a fiataloknak minden körülményt megteremtsenek a sportoláshoz – mondta.

 

Laczkó Roland, a Boldog a Sportért Egyesület elnöke kiemelte, hogy kortól függetlenül minden boldogi kihasználhatja a sportpálya nyújtotta lehetőségeket, akár több sportágban is. Ebből az alkalomból kilenc darab mezt ajándékozott a boldogi asztaliteniszesek szakosztályvezetőjének, Záhonyi Györgynek.

 

Az MVH Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák Leader pályázatán nyerték a Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület segítségével az öltöző megépítéséhez szükséges összeget.

forrás: www.hatvanonline.hu