Nyomtatás

Akkreditált falusi vendéglátó képzés indul!

Írta: Csépe László - .

A képzés célja : szakmai felkészítés, kezdő falusi vendéglátók és vidéki szolgáltatóként tanyagazdaságot, farmgazdaságot működtető magánszemélyek, kis- és mikro vállalkozások számára.

A képzés célcsoportja: a falusi vendégfogadók, a falusi turizmus, mint szolgáltatói tevékenység iránt érdeklődők akik most tervezik bekapcsolódásukat a vendégfogadásba, vagy szeretnék ismereteiket elmélyíteni. Ők lehetnek kezdő falusi vendéglátók , ÚMVP nyertes falusi szállásadók, vidéki szolgáltatók, tanyagazdaságot és farmgazdaságot működtető magánszemélyek, őstermelők, kis- és mikro vállalkozások vezetői, munkatársai.

A képzés tervezett helyszínei Október végétől:

Eger, Győr, Báránd - Szarvas, Budapest, Pécs

A képzés várható időtartama: 60 óra 3 x 2 alkalom (egymást követő pénteki és szombati napokon, vagy hallgatói igények alapján egymást követő szombati és vasárnapi napokon ) , 09-17 h között.

A képzés formája: Hétvégi előadások és gyakorlati foglalkozások

A képzés központi koordinálja:

FATOSZ központi információs irodája: 1077. Budapest, Király u.93.

A képzésre való jelentkezés módja:

A jelentkezési lap, illetve további információk letölthetők a FATOSZ internetes szakmai oldaláról:

http://www.fatosz.eu/falusi+vendeglato+kepzes/falusi+vendeglato+kepzes.html

A kitöltött jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kérik visszaküldeni: 2014. szeptember 30 -ig: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.